Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 12. juni 2023

Dato:d. 12. juni 2023
Tilstede:Lars Levin-Jensen, Jan Peiter, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:Første person, anden og tredje..
Dagsorden:1. Leasingtilbud på e-208 og Zoe2. Lader i Kirsebærparken og Absalons Have3. Regnskab4. Ny bank5. Møde i Danske Delebiler den 13.66. Kommende bestyrelsesmøder
Ad 1. Leasingtilbud på e-208 og Zoe

Steen havde indhentet leasing tilbud fra LeasePlan på Peugeot e-208 og Renault Zoe. Priserne er ret høje og højere end vores nuværende leasing af Konaerne. Vi tænker, at det er billigere at købe elbiler end at lease. Vi venter på, at det bliver muligt at købe BYD Dolphin elbil i Danmark, som forventes at kunne købes omkring september 2023. Det vil være muligt at se bilen på BYD i Taastrup den 20.-25. juni.

Ad 2. Lader i Kirsebærparken og Absalons Have

Lader i Kirsebærparken driller, og har været nede 5 gange, hvor der hver gang er blevet tilkendt elektriker via CLEVER, men der er så problmer igen kort tid efter at den er blevet tilset. Jan vil gå ind i sagen og forhåbenligt få løst problemerne sammen med CLEVER.

Der er indkøbt ny lader i Absalons Have, som Absalons Have arbejder på at få tilsluttet, således at vi igen kan få et ladepunkt i Absalons Have. 

Ad 3. Regnskab

Lars fremlagde regnskab til og med maj. Indtægterne ser ud til at være lidt lavere end tidligere, men det er for tidligt at vurdere, hvad resultatet bliver for hele året. 

Ad 4. Ny bank

Jan havde undersøgt om Coop bank ville have os som kunder, men de vil kun have privatkunder.

Lars vil få et tilbud fra Merkur Bank. 

Ad 5. Møde i Danske Delebiler den 13.6

Steen vil deltage i bestyrelsesmøde i Danske Delebiler den 13.6. 

Ad 6. Kommende bestyrelsesmøder

Alle møder er kl. 20.00. Onsdag den 9. august (Lars), mandag den 4. september (Steen), torsdag den 5. oktober (Jan), torsdag den 9. november (Lars) og tirsdag den 5. december (Steen).


Referat ændret sidst d. 18.06.2023 kl. 18:06

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM