Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 13. april 2023

Dato:d. 13. april 2023
Tilstede:Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:Første person, anden og tredje..
Dagsorden:1. Eventuelt ny bankforbindelse
2. Udskiftning af tre biler til efteråret
3. Ladestander i Skademosen
4. Kommende møder
Ad 1. Eventuelt ny bankforbindelse

Vi betaler pt. 10,5% i rente på vores kassekredit. Vi vil derfor godt undersøge, om det er muligt at få en væsentlig lavere rente i en anden bank. Jan vil undersøge Coop Bank. 

Ad 2. Udskiftning af tre biler til efteråret

Til efteråret udløbet leasing af Grå Zoe, og den kan ikke forlænges. Endvidere vil vi sælge Rød Zoe til efteråret, hvor den bliver 5 år, og Rød C3 skal ligeledes sælges, da den også bliver 5 år til efteråret.

Alle tre biler vil blive erstattet af elbiler af den samme type. Steen sender en oversigt over tilgængelige elbiler på markedet. Vi sigter på at tage en beslutning på bestyrelsesmødet den 16. maj, da der er lang leveringstid på elbiler, og det tager også omkring en måned at installere boks mv. i bilerne.

Vi tænker, at vi køber to af elbilerne og leaser den tredje. Vi har pt. ikke kassekredit til at købe tre biler. Steen skaffer et tilbud på leasing af en Peugeot 208-e, som eksempel, så vi kan sammenligne priser på køb og leasing.

Vi har pt. en ledig lademulighed, så det er ikke et problem at anskaffe endnu en elbil. 

Ad 3. Ladestander i Skademosen

Steen har bestigtiget forholdene for etablering af ladestandere i Skademosen i Trekroner Øst den 29.3.2023 sammen med Martin Buchard, som er formand for afdelingen i den almennyttige boligforening for Skademosen, og som også er medlem af delebilforeningen. Tanken er, at der skal opsættes to ladestandere i Skademosen. Steen vil beskrive muligheden og skitsere aftale herfor. Afdelingen i Skademosen skal godkende en aftale på deres generalforsamling, som er i september.

Ad 4. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder er kl. 20.00. 16.5 (hos Steen), 8.6 (hos Jan). Møder for efteråret fastlægges på mødet den 8.6.


Referat ændret sidst d. 16.04.2023 kl. 19:58

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM