Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 15. marts 2022

Dato:d. 15. marts 2022
Tilstede:Levin-Jensen, Jan Peiter, Steen Solvang Jensen (referent) samt inviteret Hanne Andersen og Kim Rasmussen
Afbud:Michala Lylloff
Dagsorden:1. Meddelelser2. Service, dæk, vejhjælp, bokse mv.3. Regnskab4. Generalforsamling den 7. april5. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Lars, Hanne og Steen planlægger den 20.3 at udbedre grussti i Kirsebærparken efter nedgravning af kabel til ladestander. Dette er en aftale med grundejerforeningen i Kirsebærparken.

Steen var den 3.3 inviteret til møde med formand for Trekroner Øst grundejerforening (som også er medlem af delebilforeningen) samt to andre delebilmedlemmer fra Trekroner Øst. Grundejerforeningen får overdraget stor vendeplads lige syd for Skademosegård institutionen, og har tilbudt at delebilforeningen kan have to p-pladser på denne vendeplads til kommende elbiler samt ladestander. Der afbejdes videre med aftaler omkring dette samt det praktiske.  Det er en god løsning, da kommunen vil etablere fire ladestander på p-pladsen ved Skademosegård, hvor vi har vores nuværende pladser, og der kunne opstå situationer, hvor andre elbilster ved en fejl ville benytte vores ladestandere, hvis vi også etablerede dem der. 

Ad 2. Service, dæk, vejhjælp, bokse mv.

Hanne og Kim var iniviteret med til mødet for at drøfte konkret håndtering af service, dæk, vejhjælp, bokse mv., således at det kunne gøres så billigt som muligt samtidig med at Hanne og Kim har fleksibilitet i løsning opståede problemer.

Service af bilerne foregår på følgende måde: Citroën biler hos Andersen Biler, Dacia Spring hos Stubbe, Zoe hos Ros Auto Center, og Hyundai biler hos Hyundai i Ballerup.

Vores aftale med Andersen omkring opbevaring af dæk er blevet opsagt, og vil blive meget dyrere, hvis vi skulle forny den.  Nuværende aftale fortsætter dog til udgangen af 2022. Vi vil undersøge om vi selv kan opbevare dem i tilstødende rum i varmecentralen på Munksøgård, og så få en mekaniker ud og skifte vinterdæk/sommerdæk. Hanne og Kim vil undersøge priser på dette.

Vores vejhjælp er gennem Falck via vores forsikring (Leaseplan). Vejhjælp omfatter transport af bil til nærmeste værksted, samt lånebil til medlem i op til tre dage fra værksted betalt af vejhjælp og herefter yderligere 3 dage betalt af værksted, hvis reparation tager længere tid.

Komplicerede situationer kan opstå, hvis en bil kræver reperation ved en tur i Jylland, og vores installerede bokse til bookingsystemet kan også komplicere reperation. Hanne og Kim finder løsninger på de konkrete problemer, som miminerer omkostninger til foreningen, og som ikke er for besværlige for Hanne og Kim og ramte medlemmer. Det kan fx betyde at vi selv må betale for transport af en bil til et værksted, som vi samarbejder med.

Installation af bokse til bookingsystem kræver særlig ekspertise. Vi har fået det gjort ved Andersen Biler og i Ballerup. Priserne er blevet sat op. Lars vil undersøge, hvad LetsGo gør og til hvilke priser, idet de har skiftet samarbejdspartner.

Ad 3. Regnskab

Lars fremlagde regnskab som indkluderer januar og februar. Hvis vi i højere grad fremover vil købe biler i stedet for at lease, vil det kræve at vi sætter kassekreditten op, da vi i perioder er tæt på grænsen. 

Ad 4. Generalforsamling den 7. april

Ordinær generalforsamling afholdes den 7. april kl. 20.00 i Halmhuset 21B på Munksøgård. Steen vil snarest udsende indkaldelse hertil.

Bestyrelsen foreslår, at priserne hæves med 5% for at kompensere for generel stigende priser samt de særligt høje priser på brændstof og strøm. Konkret forslag bliver rundsendt sammen med indkaldelsen. 

Ad 5. Kommende møder

Alle dage kl. 20.00. Trsdag den 7.4 (efter generalforsamling, Steen), tirsdag den 3.5 (Lars) og torsdag den 9.6 (Jan).   


Referat ændret sidst d. 20.03.2022 kl. 11:28

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM