Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 12. oktober 2021

Dato:d. 12. oktober 2021
Tilstede:Michala Lylloff, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:Jan Peiter
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Regnskab
3. Mulige erstatninger for Zoe
4. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Årligt brugermøde med LetsGo holdes den 2. nov. Steen deltager. Repræsentanter for Albertslund Delebil og Køge Delebil deltager også. 

Der er desværre ikke respons på opfordring til at påtage sig at være fadder for C3 i Åhusene, når email sendes rundt til alle medlemmerne. Det er en vigtig gerning, og vi håber at flere medlemmer ville tænke, at de også kunne bidrage til at foreningen kører, og hjælpe med de opgaver, som skal udføres. 

Ad 2. Regnskab

Det ser godt ud, og der forventes et overskud i år pga. mere kørsel. 

Ad 3. Mulige erstatninger for Zoe

Vi har købt 2 Dacia Spring elbiler, som forventes leveret i slutningen af december i år. Vi udfaser helt C1, og Dacia Spring bliver derfor erstatning for C1, og de vil kunne udlejes til samme priser som C1. Vi regner med at komme op på 4 Dacia Spring på sigt. Vi vil også have 2 biler alla nuværende Berlingoer. De 2 nye Berlingoer forventes at kunne erstattes af elbiler med god rækkevidde i 2025.

Spørgsmålet er hvad vi skal have derudover. Vi er glade for Konaerne, som vi forventer flere af, men om de helt skal erstatte Zoe vil afhænge af prisforskellen mellem Kona og Zoe. I de leasingpriser vi hidtil har fået er Kona kun lidt dyrere end ny Zoe med større batteri.

Vi vil ikke kunne fortsætte med at lease de nuværende (gammel version) Zoe gennem Sixt, da Sixt sælger dem inden de bliver alt for gamle.

Ad 4. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder afholdes kl. 20.00. Tirsdag den 9.11 (hos Lars) og tirsdag den 7.12 (hos Steen. Her deltager Hanne og Kim også). 


Referat ændret sidst d. 30.10.2021 kl. 18:30

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM