Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 14. september 2021

Dato:d. 14. september 2021
Tilstede:Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Michala Lylloff, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Køb af mini elbil2. Aftale om elopladning i Absalons Have3. Mulig parkeringsplads i Jernaldermarken4. Regnskab5. Kommende møder
Ad 1. Køb af mini elbil

Citroen C1 i Absalons Have bliver 4 år i slutningen af november og står til udskiftning. Vi kan dog forlænge udskiftningen om nødvendigt. Det er den eneste C1, som er tilbage.

Leasingen af Renault Zoe Sixt 1 udløber i slutningen af november. Bilen er dog allerede udskiftet med en anden Zoe, som kører med køresedler, da det er for besværligt at etablere boks i bilen for så kort en periode. Vi skal derfor også finde en erstatning for denne bil.

Vi vil fortsat gerne have en billig bil alla C1.

Der er ikke mange elbiler at vælge mellem blandt mini-bilerne. Vi havde undersøgt VW e-up og Dacia Spring. Vi valgte at forsøge at skaffe 2 nye VW e-up. VW e-up er lidt dyrere, men også lidt bedre kvalitet og sandsynligvis bedre gensalgsværdi, og har lidt længere rækkevidde i forhold til Dacia Spring. Der kan forventes ½ års leveringstid på VW e-up, hvor Dacia Spring vil kunne leveres inden for omkring 2 mdr. Steen vil forsøge at købe to nye VW e-up, som skal erstatte C1 og Sixt 1.

Leasingen for Sixt 3 udløber den 21.09.2021. Steen vil forlænge leasingen med 6 mdr.

Leasing af Sixt 4 udløber først i okt. 2023. 

Ad 2. Aftale om elopladning i Absalons Have

Vi har fået en mundtlig aftale om at få en ladeplads som del af Absalon Haves ladeordning. Vi afventer at få en skriftlig aftale, og håber at aftalen falder på plads i løbet af efteråret.

Vi kan muligvis også udvide med en ladeplads i Åhusene, også under Absalon Haves ladeordning. Dette afgøres først, når Absalon Haves ladeordning skal udvides.

Ad 3. Mulig parkeringsplads i Jernaldermarken

Et medlem fra Langhusene i Jernaldermarken vil gerne have om vi kunne stille en delebil ved Langhusene. Vi har svaret, at vi er interesseret, hvis vi kunne få to parkeringspladser med lademulighed. Dette kunne være som erstatning for de to biler vi har stående på p-pladsen ved Skademosegård. 

Ad 4. Regnskab

Lars fremlagde regnskab til og med august. Der er større omsætning end sidste år, hvilket også skyldes, at vi har haft to ekstra Berlingoer sommeren over.

Ad 5. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder er kl. 20.00. Tirsdag den 12. oktober (Steen), tirsdag den 9. november (Lars) og tirsdag den 7. dcember (Steen).  


Referat ændret sidst d. 28.09.2021 kl. 19:19

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM