Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 16. august 2021

Dato:d. 16. august 2021
Tilstede:Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Michala Lylloff, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Orientering2. Regnskab3. Ny elektriske mini-biler4. Ladestander i Åhusene/Åhusene5. Håndtering af skader6. Kommende møder
Ad 1. Orientering

Underskrevet referat fra generalforsamlingen er udsendt og også sendt til banken.

Ladestander i Kirsebærparken blev sat op den 11. august. Det har taget rigtig lang tid, da den blev bestilt i november sidste år.

De to gamle Berlingoer er afhændet. De to nye Berlingoer er endnu ikke udstyret med bokse/læsere, og derfor heller ikke på bookingsystemet endnu. Der arbejdes på sagen.

Vi har indgået en skriftlig aftale med Munksøgård Foreningen om, at delebilforeningen overtager afregning af strøm i varmecentrallen. Det betyder, at vi fremover kan trække momsen fra, da vi er momsregistreret. Vi betaler kun for den strøm som delebilforeningen bruger.

Husk altid at bruge CLEVER ladebrik, som sidder sammen med bilnøglen, når du lader på CLEVERs ladere i det offentlige rum. Kun i de tilfælde, hvor der ikke er en CLEVER lader kan andre ladere benyttes fx E.On, hvor ShellRecharge ladekortet benyttes. ShellRecharge ladekortet benyttes også i udlandet. Det er væsentlig dyrere for foreningen, når ShellRecharge ladekortet benyttes.

Ad 2. Regnskab

Lars havde fremsendt halvårsregnskab. Indtægter ser fornuftig ud i forhold til udgifter. 

Ad 3. Ny elektriske mini-biler

Den sidste C1 bliver 4 år i slutningen af november 2021, og står derfor til udskiftning. Vi tænker, at der også fremover skal være elektriske minibiler til samme priser som C1. Steen vil til næste bestyrelsesmøde undersøge priser, rækkevidde og leveringstider på VW e-up og Dacia Spring.

Ad 4. Ladestander i Åhusene/Åhusene

Steen vil tage kontrakt til Absalons Have, som har lovet os, at vi kan blive en del af den ladeordning, som de har etableret i Absalons Have. Vi vil spørge dem, om det også er muligt at en kommende elbil i Åhusene, kunne komme på denne ladeordning mod, at vi betaler ekstraomkostningerne herved. 

Ad 5. Håndtering af skader

Ofte er både Hanne, Lars og Steen involveret i håndtering af skader på bilerne. Det ville være en fordel, hvis der kun var en person, som tog sig af skader. Michala vil gerne gøre dette. Steen laver en mini-vejledning til støtte for det. 

Ad 6. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder er kl. 20.00. Tirsdag den 14. september (Jan), tirsdag den 12. oktober (Steen), tirsdag den 9. november (Lars) og tirsdag den 7. dcember (Steen). 


Referat ændret sidst d. 08.09.2021 kl. 20:05

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM