Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 10. juni 2021

Dato:d. 10. juni 2021
Tilstede:Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Michala Lylloff, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Orientering
2. Regnskab
3. Aftale om strøm i varmecentral
4. Fremtidige bilflåde
5. Kommende møder
Ad 1. Orientering

De gamle GPS'er bliver stort set ikke lejet ud, og de blevet slettet af bookingsystemet.

Der har været problemer med boks i Grå Kona, og boksen vil blive skiftet.

Leasingen på Sixt 2 udløber snart, og den skal afleveres. Lars vil sammen med Hanne aflevere bilen og forhandle, hvilke skader, som vi skal betale for.

Steen får via LetsGo oprettet nye biltyper for de nye Berlingoer, så de kan oprettes i bookingsystemet. Boks bestilles også.

Ad 2. Regnskab

Omsætningen for det første halve år ser fornuftigt ud. 

Ad 3. Aftale om strøm i varmecentral

Lars har sørget for at indgå en skriftlig aftale mellem Foreningen Munksøgård og Munksøgård Delebilforeningen, hvor vi overtager afregning af al el i varmecentralen. Aftalen betyder, at vi fremover kan trække momsen fra på el forbrugt til de otte elbiler, som bliver ladet på Munksøgård. Tidligere kunne vi ikke trække momsen fra, da Foreningen Munksøgård ikke er momspligtig.

Ad 4. Fremtidige bilflåde

Vi havde en diskussion af, hvordan den fremtidige bilflåde kunne se ud. Vi udfaser C1, hvor den sidste udfases i november 2021. De Zoe vi har gennem Sixt, kan vi kun i begrænset omfang forlænge, da Sixt afhænder dem, når de er 4 år gamle. Vi skal derfor finde ud af, hvilke elbiler som skal erstatte både C1 og Zoe. Vi undersøger mulighederne, og der kommer heldigvis flere og flere elbiler på markedet, også i den billigere ende.

Vi vil fortsat have Kona, og kunne også godt tænke os flere af dem.

Vi vil fortsat have to biler i Berlingo-klassen, og tænker at det bliver muligt at få dem i elektrisk udgive i 2025 med tilstrækkelig rækkevidde. Målet er at hele bilflåden er elektrisk i 2025. 

Ad 5. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder er kl. 20.00. Mandag den 16. august (Lars), tirsdag den 14. september (Jan), tirsdag den 12. oktober (Steen), tirsdag den 9. november (Lars) og tirsdag den 7. dcember (Steen).


Referat ændret sidst d. 03.07.2021 kl. 17:57

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM