Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 11. marts 2021

Dato:d. 11. marts 2021
Tilstede:Jan Peiter (indtil 20.30), Merete Andersen, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser2. Regnskab3. Ladestandere4. Udskiftning af Zoe på sigt5. Generalforsamling6. Rentefordeling7. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Vi har bestilt to nye Berlingoer til erstatning af de gamle, som snart bliver 4 år gamle. De nye er en version, som hedder Feel+. De vil blive leveret med anhængertræk.

Vi har forlænget leasing af en af de hvide Zoer (Sixt 2). Sixt vil snart sælge bilen, så vi kunne kun forlænge den til den 3.7.2021, hvorefter bilern vil blive solgt. Vi forventer også snart, at de andre Zoer vi har gennem Sixt vil blive solgt. Derfor skal vi finde ud af om vi skal fortsætte med at have Zoer, hvilket så i givet fald vil blive den nye version, som har længere rækkevidde samt mulighed for hurtigladning på offentlige standere, eller vi skal skifte til en anden biltype.

Vi har aftalt det årlige brugemøde med LetsGo, som bliver den 19. april. Albertslund Delebil og Køge Delebil vil også deltage i mødet. LetsGo står for vores bookingsystem.

Der har været problemer med at C1 i Absalons Have ikke har talt km, men ellers har fungeret normalt. Derfor har der ligget køresedler i bilen, som medlemmerne skulle udfylde. Bilen skal sandsynligvis have en ny boks, hvilket er ved at blive undersøgt.

Ad 2. Regnskab

Lars fremlagde regnskab, som indeholder første to måneder af 2021. Indtægter ser fornuftigt ud. 

Ad 3. Ladestandere

Ladestander til opsætning i Kirsebærparken er i restordre. Steen rykker Clever for at få at vide, hvornår den forventes leveret og opsat.

Absalons Have har tilbudt os at være med i deres forening om ladere. Dette er vi meget glade for at kunne deltage i. Vedtægter er ved at blive udarbejdet og de konkrete betingelser for at være med.

Åhusene vil på bogruppemøde den 24.3 diskutere mulighed for at opstille en lader på p-plads i Åhusene. Vi har en bil stående i Åhusene. 

Ad 4. Udskiftning af Zoe på sigt

Leasing af hvid Zoe Sixt 2 udløber den 3.7.2021, og den kan ikke forlænges. Vi skal på næste bestyrelsesmøde tage stilling til om vi skal have den nye Zoe med længere rækkevide eller en Kona. 

Vi skal i det hele taget tage stilling til hvilken biltype, som skal erstatte de nuværende Zoer, da Sixt snart sælger dem, og vi dermed ikke kan forlænge leasing af dem.

Steen får tilbud på leasing af en Kona, en nye Zoe med længere rækkevidde samt en Nissan Leaf. 

Vi har kun en C1 tilbage, som står til udskiftning til november 2021. Vi vil overveje om vi skulle have nogle få mikro elbiler i samme størrelse som C1, som også skulle være billigere end Zoe.

Ad 5. Generalforsamling

Steen indkalder til generalforsamling den 15. april kl. 20.00. Den bliver virtuel. 

Ad 6. Rentefordeling

I 2020 havde foreningen en renteudgfit på 3991.79 kr. Dette er en relativ lille renteudgift i forhold til tidligere år. Da medlemmerne i følge vedtægterne hæfter for en andel af det beløb, som delebilforeningen optager kassekredit på i forbindelse med køb og drift af biler, kan medlemmerne også trække renterne fra på deres selvangivelse for 2020. Steen sender rentefordeling rundt til medlemmerne.

Ad 7. Kommende møder

Bestyrelsesmøderne er kl. 20.00 på følgende datoer: torsdag den 15.4 (generalforsamling plus bestyrelsesmøde efterfølgende), tirsdag den 11.5 (Lars), torsdag den 10.6 (Jan). Grundet corona holdes møderne ind til videre virtuelt.   


Referat ændret sidst d. 21.03.2021 kl. 15:24

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM