Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 8. oktober 2020

Dato:d. 8. oktober 2020
Tilstede:Merete Andersen, Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser2. Regnskab3. Erstatning for sort Zoe4. Elstander i Kirsebærparken og Åhusene5. Ladekort til andre udbydere end CLEVER6. Vinterdæk og tagbøjler til de 3 Kona'er7. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Steen deltog i generalforsamling den 1. okt. i Danske Delebiler, som er interesseorganisation for delebilordninger i Danmark. Der blev valgt en ny formand og diskuteret kommende aktiviteter. Den nye formand er fra Københavns Delebiler, som er knyttet til LetsGo.

Der er pt. 6 på venteliste til at blive meldt ind i Munksøgård Delebilforening. Vi er maks. 165 medlemmer. 

Ad 2. Regnskab

Lars fremlagde regnskab for perioden januar til og med september. Der er mulighed for, at regnskabet for hele året af indtægter og udgifter vil balance.

Ad 3. Erstatning for sort Zoe

Sort Zoe har været leaset gennem Renault i Roskilde, og leasingen udløber 1.11.2020. Den kan ikke forlænges. Steen havde indhentet et tilbud på leasing af en Zoe gennem Sixt. Den månedlige pris er 4.000 kr. inkl. moms og inkl. forsikring, service, vejhjælp og grøn ejerafgift. Leasingen er for 3 år, og bilen er lettere brugt. Det er 500 kr. billigere pr. mdr. end forrige leasing hos Sixt. Vi accepterede derfor dette tilbud, og Steen sætter det i værk. 

Ad 4. Elstander i Kirsebærparken

Bestyrelsen for ejerforeningen i Kirsebærparken har tidligere godkendt, at Munksøgård Delebilforening må sætte en ladestander op ved delebilerne i Kirsebærparken. Munksøgård Delebilforening har sendt et konkret forslag, som bestyrelsen for ejerforeningen i Kirsebærparken skal acceptere. Efter accept bestiller Steen et tilbud hos CLEVER.

Ad 5. Ladekort til andre udbydere end CLEVER

Vi har allerede 8 ladekort fra Shell Recharge som muliggør ladning på standere i ind- og udland, som ikke er CLEVERs. Medlemmerne har kunne låne disse, hvis de fx skulle til udlandet. Steen vil bestille flere ladekort således, at der kan ligge et kort i hver bil. Kortet vil være i skyggen på elbilerne. CLEVER ladebrikken, som sidder sammen med bilnøglen, skal fortsat bruges på alle CLEVER ladere samt vores egne ladere. Shell Recharge kortet kan fx bruges i udlandet eller på Eon standere i Danmark, hvor der ikke er CLEVER ladere. Det er omkring tre gange så dyrt for foreningen at lade med et Shell Recharge kort, så derfor skal CLEVER ladebrik bruges, hvor det er muligt. Steen skriver en information om brug af Shell Recharge kort på hjemmesiden, og sørger for at de bliver lagt i bilerne, når de er modtaget.

Ad 6. Vinterdæk og tagbøjler til de 3 Kona'er

Forbrug af dæk er en del af leasingen af de tre Kona'er, men det gælder kun de sommerdæk, de blev leveret med bilen. Vinterdæk skal vi selv sørge for. Steen aftaler med Hanne, at hun sørger for køb af vinterdæk på fælg samt opbevaring. 

Ad 7. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder afholdes kl. 20.00. Torsdag den 12.11 (Jan) og tirsdag den 10.12 (Steen).  


Referat ændret sidst d. 11.11.2020 kl. 20:07

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM