Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 11. august 2020

Dato:d. 11. august 2020
Tilstede:Jan Peiter, Merete Andersen, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Forsikringer
3. Ny Hyundai Kona og ladere
4. Ladere ved satellit placeringer
5. Regnskab
6. Skader
7. Møder med andre delebilklubber og LetsGo
8. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Interesseorganisationen Danske Delebiler er under opløsning, da formanden ikke længere ønsker at fortsætte, og der ikke er andre der ønsker at tage over. Vi har været medlem af Danske Delebiler, og har haft glæde af den erfaringsudveksling, som har foregået på bestyrelsesmøderne. Måske vi kan fortsætte denne erfaringsudveksling på anden måde.

Vi har måttet acceptere en regning på omkring 20.000 kr. på udbedring af en reparation på en elbil leaset gennem Renault/Toyota Finans. Det skyldes, at vi ikke havde indgået en aftale omkring service, selvom det stod i tilbuddet på leasingaftalen. Der skulle indgås en særskilt serviceaftale, som vi forventede at Renault tog initiativ til. Der er således sket fejl på begge sider. Vi har så i en længere periode sparet udgiften til serviceaftalen, men det opvejer ikke udgiften til reparationen. Der er nu indgået en serviceaftale for resten af leaseperioden, og fremover må vi være helt ups på betingelserne i aftalerne.

Hvid Berlingo er flyttet til Glashusene, hvor den nu solgte røde C3 tidligere stod. 

Den nye indkøbte grønne C3, som står i Kirsebærparken, forventes at være i bookingsystemet den 26. august efter installation af boks. Indtil da kan de lejes gennem Hanne Andersen, tlf. 53808586.

Ad 2. Forsikringer

Vi har flyttet vores forsikringer til LeasePlan, da vi har fået et betydeligt billigere tilbud end vores eksisterende forsikringer hos IF. Overflytningen sker pr. 1.9.2020, og gælder de biler vi selv ejer samt leaser gennem LeasePlan. 

Ad 3. Ny Hyundai Kona og ladere

Den nye Hyundai Kona elbil, som kan køre op til 400 km på en opladning og lade fire gange hurtigere end Zoe, bliver leveret den 2.10. Det er senere end oprindeligt ønsket, men den kan ikke leveres før.

Vi har bestilt to nye ladere til opsætning på Munksøgård, således at der bliver ialt 8 ladere svarende til de 8 p-pladser. De to nye ladere sættes på en stander, og ikke på gavl af pavillion ved siden af varmecentralen, da pavillionen måske snart skal fjernes. De to ladere sættes op i slutningen af august.

Rød C1 ved Skademosegård og Hvid C1 ved Kirsebærparken bliver 4 år hhv. den 7.11 og 18.11, og skal derfor udskiftes. Steen havde fået leasingpris på den nye Zoe med større batteri end vores nuværende (kan køre ca. 20% længere end de nuværende dvs. reelt omkring 250 km på en opladning). Vi kan dog få Hyundai Kona elbil til kun 100 kr. mere om måneden, så vi besluttede at lease 2 Hyundai Kona i stedet for. Steen bestiller dem. Da Konaen er lidt dyrere end Zoe vil den blive prissat som Hyundai Ioniq, som den prismæssigt er sammenlignelig med. Dvs. vi kommer op på 3 Konaer til efteråret. 

Den 3-årige leasing af sort Zoe udløber den 1.11. Steen vil få en pris på forlængelse i endnu et år.  

Ad 4. Ladere ved satellit placeringer

Vi har sendt aftaler til ejerforeningerne i Kirsebærparken og Åhusene om opsætning af ladere, og forventer snart at få aftalerne underskrevet tilbage igen. Så snart det er faldet på plads, vil vi iværksætte opsætning af ladere en af stederne.  

Ad 5. Regnskab

Regnskabet for juli er væsentligt over sidste år, og det betyder, at vi har indhentet reduktionen i indtægterne, som vi så efter nedlukningen som følge af conora.

Ad 6. Skader

Vi har desværre set en række åbenlyse skader på bilerne, som ingen medlemmer har vedkendt sig. Steen skriver en orientering herom til medlemmerne.  

Ad 7. Møder med andre delebilklubber og LetsGo

Albertslund Delebiler og Køge Delebiler ønsker at holde et møde med os i oktober, som Steen deltager i.

Vi har tidligere holdt et årligt møde med LetsGo, som står for vores bookingsystem. I dette møde deltager også andre delebilklubber, som har bookingsystem gennem LetsGo. Vi vil aftale et møde med LetsGo efter ovenstående møde med Albertslund Delebiler og Køge Delebiler. 

Ad 8. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder afholdes kl. 20.00. Torsdag den 10.9 (Steen), torsdag den 8.10 (Merete), torsdag den 12.11 (Jan) og tirsdag den 10.12 (Steen). 


Referat ændret sidst d. 13.09.2020 kl. 17:52

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM