Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 11. juni 2020

Dato:d. 11. juni 2020
Tilstede:Jan Peiter, Merete Andersen, Lars-Levin Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser2. Aftale om elladestandere3. Regnskab4. Hjælpepakke5. Udskifte to C3'ere6. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Vi har endelig fået udbetalt elrefusion fra CLEVER for 2018. 

Ad 2. Aftale om elladestandere

Merete har udarbejdet aftaletekst establering af ladestander i Kirsebærparken. Steen underskriver den og sender den til ejerforeningen i Kirsebærparken, samt retter den til så den kan sendes til ejerforeningen i Åhusene. Vi har tidligere bedt EON om et tilbud på opsætning af ladestander, men endnu ikke fået noget svar trods rykkere. Steen rykker endnu en gang.

Ad 3. Regnskab

Lars fremlagde regnskab til og med maj. Der har været mere kørsel i maj i forhold til sidste år. Hvis man sammenligner de samlede indtægter fra januar til maj i 2019 lå det på 39% af den budgetterede årsindtægt, mens det er 37% i år. Det ser således ud til, at vi næsten har indhentet indtægtstabet som følge af coronakrisen. Da flere holder ferie i Danmark bliver der måske også mere kørsel hen over sommeren end normalt. Det indtægtstab, som vi så lige efter coronakrisen, ser derfor ikke til at påvirke de samlede indtægter over hele året af 2020.

Ad 4. Hjælpepakke

Merete havde undersøgt kravene for at få del i hjælpepakkerne. Man skal have haft et indtægtstab på mere end 35% over 3 mdr. sammenlignet med sidste år, samt kunne dokumentere det med en uafhængig revisorerklæring. Vi kvalificerer os til til hjælpepakke, da vores indtægtstab er mindre. 

Ad 5. Udskifte to C3'ere

C3 i Kirsebærparken og C3 i Glashusene bliver 4 år i august i år. De står derfor til udskiftning. Den ene erstattes af en ny C3 (diesel, TRIUMF model dvs. med lidt bedre udstyr end sidste mere skabede version, som vi købte.). Den anden erstattes af en Hyundai Kona Electric (Essential model). Dette er en elbil med en reel rækkevidde på 350-400 km og som kan lade 4 gange hurtigere på offentlige ladestandere end vores nuværende Zoer (op til 100 KW, hvor Zoe kan lade med 22 kW). Denne elbil har næsten løst elbilens rækkeviddeproblem både pga. den lange rækkevidde på en opladning, men også fordi den kan oplades meget hurtigt. Steen bestiller køb af ny C3 og salg af de 2 gamle C3'ere gennem Hanne og Kim. Steen bestiller leasing af Hyundai Kona Electric.

Det er en noget dyrere bil end Zoe, og den vil tids-mæssigt blive prissat som Berlingo og km-mæssigt som Zoe. 

Vi får brug for endnu en lader på Munksøgård og skal samtidig have lavet det sådan, at alle ladere deler om den samlede strømkapacitet. Steen bestiller dette hos CLEVER. 

Hyundai Kona Electric kommer til at stå på Munksøgård. Vi flytter der den ene Berlingo til Glashusene.

Ad 6. Kommende møder

Alle bestyrelsesmøder afholdes kl. 20.00. Tirsdag den 11.8 (Lars), torsdag den 10.9 (Steen), torsdag den 8.10 (Merete), torsdag den 12.11 (Jan) og tirsdag den 10.12 (Steen).


Referat ændret sidst d. 02.08.2020 kl. 20:46

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM