Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 14. marts 2019

Dato:d. 14. marts 2019
Tilstede:Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Udskifte lilla C3 i Åhusene
3. Regnskab
4. Generalforsamling
5. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Steen havde fået tilsendt en reklame for opladning af elbil på 80.000 ladestandere i Europa via en nøglebrik. Der er ikke nogenabonnementudgift, men man betaler en høj pris for opladning. Det kan være en mulighed i takt med at vi får flere elbiler med længere rækkevidde, så de også bruges i udlandet.

Skiltene ved Skademosegård er blevet lidt bøjede, fordi dem der parkerer må have påkørt dem. Det er ikke så meget, og vi vil ikke gøre noget ved det.

Steen deltager i generalforsamling for Danske By- og Delebiler den 28.3.2019. Vi er også medlemmer.

Der har været en mindre skade på hvid Berlingo, som ingen har vedkendt sig. Når dette sker prøver vi at finde ud af, hvem der er skyld i skaden, da medlemmet har en selvrisiko på 2.500 kr. Som medlem er man ansvarlig for at melde evt. skader til bestyrelsen. 

Ad 2. Udskifte lilla C3 i Åhusene

Lilla C3 i Åhusene skal sælges inden den 16.4, da den bliver 4 år og ellers skal til syn.

Vi vil skrifte den ud med en elbil, og samtidig flytte blå C3 fra Munksøgård til Åhusene, da vi endnu ikke har lademulighed i Åhusene. 

Hanne og Kim vil sælge den. De vil få et bud fra Renault samtidig med et tilbud på leasing af en ny Zoe elbil. Alternativt sælges den gennem Citroen.

Steen får et tilbud på leasing af en Zoe hos Sixt. 

Ad 3. Regnskab

Lars havde lavet regnskab for januar og februar. Det samlede resultater for indtægter og udgifter for de enkelte måneder svinger meget afhængig af om der er store udgifter til fx forsikring, skader, mv. Regnskabet skal derfor ses over flere måneder. 

Ad 4. Generalforsamling

Steen indkalder til generalforsamling, som afholdes den 9. april kl. 20.00 i Halmhuset på Munksøgård. For at få en mere ligelig kønsfordeling i bestyrelsen og en lidt større bestyrelsen opfordrer bestyrelsen kvindelige medlemmer til at stille op. Gerne 2 medlemmer, da det kan være lidt nemmere at starte, hvis man er 2 nye.

Ad 5. Kommende møder

Generalforsamlingen tirsdag den 9. april kl. 20:00. Bestyrelsesmøder er kl. 20:00: tirsdag den 7.5 (Steen), og torsdag den 13.6 (Lars).  


Referat ændret sidst d. 16.03.2019 kl. 17:01

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM