Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 4. september 2018

Dato:d. 4. september 2018
Tilstede:Lars Levin-Jensen, Jan Peiter, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Ny elbil
3. Ladcykel
4. Opfølgning på tidligere opgaver
5. Kommende møder
Ad 1. Meddelelser

Vi har fået refunderet 16.611 kr. fra CLEVER for 2017 som er refusion på 1 kr. pr. kWh vi bruger i strøm på elbilerne.

Varmecentralen skal males den 15.9. Lars flytter bilerne lidt væk fra varmecentralen, og Steen orienterer medlemmerne om at bilerne flytttes. Bilerne flyttes tilbage samme dag, når gavlen er malet. Steen tager alle skilte ned og sætter dem op igen.

Den nye røde C3 på Skademosegård er ikke oprettet rigtigt i bookingsystemet af LetsGo, da den stadigvæk står med registreringsnr. som om det var det gamle regnr. Steen får dette rettet.

Ad 2. Ny elbil

Vi har tidligere leaset vores elbiler ud fra den betragtning, at der sker en meget hurtig udvikling af elbiler, og det derfor kan være risikabelt at eje en elbil, da gensalgsværdien kan blive lille selv efter få år. 

Vi havde lavet en analyse af hvad det koster at eje eller lease en Zoe elbil på baggrund af tilbud fra Renault. Vi har også tidligere lavet denne type analyser. Analysen viser, at vi skal kunne sælge elbilen til omkring 52.000 kr. efter 3 år for at omkostningerne er sammenlignelige med leasing. Vi besluttede denne gang at prøve at eje en elbil og håber på en gensalgsværdi på mindst 52.000 kr. om 3 år. Bliver det mindre taber vi penge på dette og bliver den større tjener vi penge på det.

Steen vil bestille elbilen til levering omkring 1. november 2018. Det bliver samme model som den sorte elbil dvs. med rækkevidde omkring 200-250 km på en opladning. Steen bestiller også en væglader hos CLEVER. Placering bliver på Munksøgård.

Elbilen erstatter sølv C3 i Glashusene, som bliver 4 år den 14. nov 2018. Nuværende rød C3 på Munksøgård flyttes til Glashusene. 

Med den nye elbil har vi således 4 elbiler. 

I takt med at vi får flere elbiler kan vi blive udfordret på at have nok biler til meget lange ture, som vanskeligt kan foretages med elbiler. Vi vil derfor overveje om vi skulle droppe at have C1 og erstatte dem med C3, da det er en mere fleksibel bil, som både har mere plads, kan påmonteres tagboks samt have anhængertræk. Prisforskellen mellem C1 og C3 er også beskeden, kun 25 øre pr. km.

På sigt bliver vi også nødt til at have elbiler stående andre steder end på Munksøgård, og vi skal i den forbindelse finde ud af, hvordan lademulighed kan etableres på stampladserne uden for Munksøgård. 

Ad 3. Ladcykel

Jan har fundet en el ladcykel, som var billigere end en Christinia cykel og samtidig i god kvalitet. Det er en hollandsk model med navnet Babboe, som kan fås til omkring 22.500 kr. Jan undersøger, hvor vi kan få det elektriske serviceret. 

Ad 4. Opfølgning på tidligere opgaver

Lars køber nogle mobilholdere, som kommer til at lægge i delebilrummet til fri afbenyttelse.

Artiklen i Trekroner Life med henblik på flere medlemmer udskydes til vi mangler medlemmer. Dette er pt. ikke et problem, da vi er på maks. antal på 155 medlemmer.

Steen har et hængeparti på implementering af persondatforordningen. 

Ad 5. Kommende møder

Bestyrelsesmøder foregår kl. 20:00. Torsdag den 4.10 hos Jan, tirsdag den 6.11 hos Lars og torsdag den 6.12 hos Steen.  


Referat ændret sidst d. 11.09.2018 kl. 20:15

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM