Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 14. december 2017

Dato:d. 14. december 2017
Tilstede:Ole Winther, Jan Peiter, Lars Levin-Jensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:Første person, anden og tredje..
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Brugermøde med LetsGo
3. Kompensation ti medlemmer ved tekniske fejl
4. Eldreven ladcykel
5. Kompensation for arbejdsopgaver
6. Næste møder
Ad 1. Meddelelser

Ole Winther træder ud af bestyrelsen, og bestyrelsesmødet var derfor i kombination med en let julefrokost, en afsked til Ole og tak for hans mangeårige store indsats i foreningen.  

Ad 2. Brugermøde med LetsGo

Tidligere aftalte brugermøde med LetsGo omkring bookingsystemet blev desværre aflyst samme dag, som det skulle være pga. sygdom hos LetsGo. Vi har foreslået med 3 nye datoer i januar 2018: 16.1, 18.1 og 23.1   

Ad 3. Kompensation ti medlemmer ved tekniske fejl

Et medlem har henvendt sig med ønske om, at man kunne få en kompensation fx til en taxi, hvis man oplever at en delebil har en eller anden teknisk fejl, som ikke er medlemmets skyld.

Bestyrelsen har diskuteret det og har følgende holdning. Mht. til kompensation er det ikke noget vi gør, og har aldrig gjort det, så man får ikke refunderet eventuelle følgeudgifter. Der er ikke noget i vores vedtægter eller medlemsvilkår, som lover dette. Hvis man havde sin egen bil, ville man givet også opleve, at den ikke kunne starte eller var punkteret mv., og man skulle så selv afholde følgeudgifter til fx en taxi. Vi er alle medlemmer af en forening, hvor vi driver nogle biler i fælleskab, så vi har alle fælles ejerskab til bilerne. 

Ad 4. Eldreven ladcykel

Jan havde fået et tilbud på en winther eldreven ladcykel. Prisen er knap 29.000 kr. Det er en robust ladcykel, men prisen er lidt høj. Jan vil undersøge netpriser på samme cykel. Vi skulle helst have den til en lavere pris. 

Ad 5. Kompensation for arbejdsopgaver

Der er kompensation for bestyrelsesarbejde samt en vingave som påskønnelse af nogle tjanser (hjemmesidebestyrer, intern revisor, rengøring delebilrummet, luge ved delebilerne). Bestyrelsen synes også, at Hanne og Kim skulle have en vingave som påskønnelse af deres store indsat med at holde bilerne kørende. Steen vil sende en oversigt til Lars.  

Ad 6. Næste møder

Aftales nærmere, når mødet med LetsGo er fastlagt.  


Referat ændret sidst d. 03.01.2018 kl. 20:28

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM