Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 27. januar 2015

Dato:d. 27. januar 2015
Tilstede:Jan Peiter, Ole Winther, Kenneth Sørensen,Thomas Eriksson, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser
2. Regnskab 2014
3. Bookingsystem
4. Parkeringsplads i Skademoesgård
5. Forsikring
6. Mormorkabel til elbil
7. Eventuelt
Ad 1. Meddelelser

Vi får 20.000 kr. i tilskud fra Copenhagen Electric til leasing af sort Zoe elbil.

Vi har fået 7.071 kr. retur fra CLEVER dvs. 1 kr. pr. forbrugt kWh. CLEVER har levereret ladere til vores elbiler.

Der er bestilt en ny Lilla C3 til erstatning fra hvid C3. Den leveres om ca. 2 mdr. 

Vores kasserer Jan Peiter meddelte at han ønskede at stoppe som kasserer efter 4 år på posten, da han ikke længere kunne få det til at hænge sammen med sit job. Han vil forsætte frem til den kommende generalforsamling, hvor der skal findes en ny kasserer.

Ad 2. Regnskab 2014

Lars Levin havde afleveret et udkast til årsregnskab for 2014 på baggrund af oplysninger fra Jan. Lars havde nogle afklarende spørgsmål til en række poster, som Jan vil svare på.  

Ad 3. Bookingsystem

For at vi kan igangsætte det nye bookingsystem mangler vi at oprette en aftale med NETS for betaling af medlemmernes regninger via det nye bookingsystem. Opgaven har ligget hos Jan men overgår nu til Steen. Jan sender nødvendige oplysninger til Steen. NETS har en behandlingstid på omkring 4-6 uger for oprettese af betalingsaftale.

Thomas har ansvaret for at nøglebriklæsere sidder ordentlig på plads i bilernes forrude. Han har eksperimenteret med forskellige måder med "skumfiduser" og dobbelttape, men er ikke helt færdig med at montere det i alle bilerne endnu.

Kenneth har ansvaret for hjemmesiden under det nye bookingsystem. Han kommer snarest med et forslag. Han kan selv lægge det ind i det nye bookingsystem.

Alle læsere og GPS-bokse er monteret i bilerne, medlemmer og nøglebrikker er oprettet og diverse informationsmateriale til medlemmerne er forberedt.  

Ad 4. Parkeringsplads i Skademoesgård

Thomas har kontaktet Skademosegård som er en selvejende institution, og derfor også ejer af parkeringspladsen ved Skademosegård, hvor vi ønsker at opstille to delebiler. Hvis institutionen kan overtales til en aftale skal det være muligt for medarbejderne at bruge bilerne mod betaling, hvor institutionen er medlem og ikke de enkelte medarbejdere (erhvervsaftale), og hvor der skal være elektronisk betaling (EAN). Thomas går videre med det. 

Ad 5. Forsikring

Thomas havde været i kontakt med en forsikringsmægler, som kunne hjælpe os med at få ny forsikring herunder også vejhjælp. Fordelen kunne være, at vi kunne få endnu lavere priser på forsikring, og måske et selskab, som er mere serviceminded. Mægler betinger sig dog at vedkommende skal stå for skadehåndtering efterfølgende, hvilket man skal betale en del for. Vi ønsker derfor ikke den model, men vil forsøge at få tilbud på forsikringsdelen alene.

Ad 6. Mormorkabel til elbil

Vi har allerede et såkaldt mormorkabel til hvid Zoe, så man kan oplade elbilen i en almindelig stikkontakt. Ole køber endnu et mormorkabel, som kan ligge i sort Zoe.

Ad 7. Eventuelt

Diskussion af om vi kunne have en skraldespand lige uden for delebilrummet, som kunne motivere medlemmerne til at blive bedre til at aflevere bilerne uden efterladt skrald. Der er allerede en skraldespand inden i delebilrummet, og der er genbrugsplads i den anden ende af varmecentralen med skraldespande. En udendørs skraldespand skal have låg eller lignende. Thomas vil undersøge, hvad en sådan koster.

Ved næste møde vil vi afsætte god tid af til at diskutere den fremtidige udvikling af delebilforeningen. 

Næste møde er den 25. februar hos Thomas. 


Referat ændret sidst d. 04.02.2015 kl. 21:20

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM