Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 22. oktober 2014

Dato:d. 22. oktober 2014
Tilstede:Jan Peiter, Ole Winther, Thomas Eriksson, Kenneth Sørensen, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Godkendelse af referat
2. Meddelelser
3. Nr 2 Zoe elbil
4. Aflevering af rød elbil
5. Parkeringspladser
6. Nøgleløst bookingsystem
7. Forsikring
8. Næste møde
Ad 1. Godkendelse af referat

Referatet fra forrige møde var endnu ikke udarbejdet pga travlhed.

Ad 2. Meddelelser

I forbindelse med hvidvaskningsparagraf/terrorlovgivning har det være nødvendig at genansøge om PBS betalinger via NETS. Da ansøgningen ikke er færdigbehandlet har vi midlertidigt mistet adgang til NETS og kan dermed ikke sende regninger ud via PBS. Der er bestilt et nødchipkort som kan løse problemet, men der er omkring 2 ugers leveringstid på det. Det betyder at regninger ikke kan udsendes med PBS i denne omgang. Jan vil skrive rundt og orientere om dette, og hvordan man skal forholde sig.

Steen har udarbejdet en engelsk beskrivelse af vores delebilforening, som ligger på hjemmesiden under menu punktet "English". Det er en række slides. 

Ad 3. Nr 2 Zoe elbil

Vores nye sorte Zoe elbil vil blive leveret i starten af november. Leasingkontrakten skal underskrives af Steen, Jan og Ole inkl. aflevering af kopi af kørekort. Steen sørger for at oprette forsikring til elbilen hos if Forsikring.

Ad 4. Aflevering af rød elbil

Den 3 årige leasingperiode hos CLEVER på rød elbil udløber i slutningen af oktober. Vi skulle egentligt aflevere den i Ringsted, men fik lov til at aflevere den hos Citroen i Roskilde, således at CLEVER betaler transport fra Roskilde til Ringsted. Steen aftaler nedtagning af lader med CLEVER, og sørger for aflæsning af strøm på lader. 

Ad 5. Parkeringspladser

Vi har en overgang haft brug for 2 P-pladser på den store parkeringsplads på Munksøgård. Efter aflevering af rød elbil har vi kun brug for 1 P-plads. Steen fjerner ekstra skilt.

Når nyt nøglebriksystem bliver en realitet vil der blive flyttet en bil til Jernaldermarken. Svalin har tidligere meddelt at de alligevel ikke kan have en bil stående selvom vi havde en skriftlig aftale herom. Thomas vil undersøge om det er muligt at få 2 parkeringspladser på P-pladsen ved Skadmosegård med mulighed for senere udvidelse. Der skal ikke længere opsættes nøgleskab og postkasse.

Ad 6. Nøgleløst bookingsystem

Vi har lige fået den dårlige nyhed, at vi nu for fjerde gang skal udsætte igangsættelsen af bookingsystemet få dage før planlagt skiftedag den 5. november. Det skyldes, at LetsGo ikke var vidende om at betalingsløsningen ikke kunne køres over deres system uden at Munksøgård Delebilforening har en seperat aftale herom med Nets. En sådan aftale tager omkring 4-6 uger at få, så skiftedag til nyt bookingsystem er mindst udsat i denne tid. Nu skiftedag vil blive meldt ud, når vi har ovenstående aftale. Jan vil sørge for at vi oprette en aftale med NETS.

Steen skriver til LetsGo at det stærk utilfredsstillende at skiftedag er blivet udskydt indtil flere gange, og at vi vil have en form for bod, hvis det sker en gang til. LetsGo har senere accepteret ½ års gratis vagtordningsservice, hvis næste skiftedag overskrides pga LetsGo.  

Vi var ellers tæt på at det kunne igangsættes. Alle medlemmer og biler er oprettet i det nye bookingsystem og alle nøglebrikker og huskekort er lavet, og bilerne har installeret bokse. Der mangler dog stadigvæk nogle rettelser omkring B-medlemmers repræsentation i systemet, rigtig implementering af elbil, og nogle af vores oplysninger på hjemmesiden. Vi har også en række ønsker til kalendervisning, som dog virker funktionsmæssigt, som vi er vant til. Steen følger op på disse ting.

Vi har også udarbejdet introduktionsbrev til medlemmerne omkring overgang til nyt system, vejledning i login og oprettelse af betaling, samt vejledning i booking af en bil. 

Thomas laver nogle skumgummi holdere der kan understøtte kortlæserne, så disse presses op mod ruden.

Kenneth har til opgave at sørge for at LetsGo ligger informationer ind på hjemmesiden under bookingsystemet. 

Ad 7. Forsikring

Vi diskuterede muligheden for at få en forsikringsagent til at gennemgå vores if Forsikring og foreslå alternativer herunder inkludering af vejhjælp. Thomas vil arrangere det. 

Ad 8. Næste møde

Næste møde hos Steen den 19-11-2014.


Referat ændret sidst d. 23.11.2014 kl. 17:01

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM