Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 20. november 2012

Dato:d. 20. november 2012
Tilstede:Jan Peiter, Ole Winther, Jacob Harboe, Steen Solvang Jensen (referent)
Afbud:
Dagsorden:1. Godkendelse af referat2. Meddelelser3. Placering af ny 12. bil4. Ny elbil5. Satellitbil ved Trekroner Øst6. Regnskab7. Automatisk overførsel af faktura til PBS8. Mål for 20139. Næste møde
Ad 1. Godkendelse af referat

Referat fra forrige møde blev godkendt.

Ad 2. Meddelelser

Steen har bedt folkene bag bookingsystemet om et tilbud på en webformular, således at nye medlemmer selv udfylder de medlemsoplysninger, som er nødvendige i medlemsdatabasen, selvfølgelig med en endelig godkendelse, når indmeldelsesbegyr og depositum er betalt. Tilbud herpå afventes.

Ole har undersøgt mulighederne for at få tagboks til den nye Picasso C3. De originale tagbøjer til denne bil er besværlige at montere, kræver værktøj mv., så det kan ikke bruges. Bilen har derfor fået monteret tagrailings, men desværre passer vores eksisterende tagboks ikke hertil. Ole arbejder videre med at finde en løsning.

Ad 3. Placering af ny 12. bil

Pga. flere medlemmer og stigende pres på bilerne har vi besluttet at få en ny 12. bil. Vi har også set på hvor medlemmerne bor, og på den baggrund besluttet at forsøge at placere endnu en bil ved siden af bilen i Kirsebærparken. Steen tager kontakt til Kirsebærparkens grundejerforening.

Ad 4. Ny elbil

Steen havde fået et leasingtilbud på en Renault Fluence, som er en elbil med udskifteligt batteri. Better Place har opbygget en række batteriskiftestationer over hele landet, hvor det er muligt at skifte batteri på omkring 5 min., hvorved man får ny rækkevidde svarende til et fuldt opladet batteri. Det er derfor i princippet muligt at køre rundt i hele Danmark. I modsætning til væres eksisterende elbil er Renault Fluence en større bil med plads til 5 personer, og en del bagage. Vi har derfor en forventning om at denne elbil kan bruges til mere end vores nuværende og at det vil være muligt at få den til at køre flere km. Københavns Delebil (nu Lets Go) har også to af disse biler og har haft udmærkede erfaringer hermed. Bilen er udstyret med et navigationssystem, som viser vej til nærmeste batteriskiftestation eller ladestader (hurtigladere/alm. ladere). Vi kan ikke forvente væsentligt længere rækkevidde på denne bil i forhold til vores nuværende elbil. Rækkevidde er fortsat de nuværende elbilers akilleshæl, men elbilen er den mest miljøvenlige bil på markedet med en CO2-udledning som næsten er halvt af en tilsvarende fossilbil. Leasingprisen er kun lidt dyrere end vores nuværende leasingaftale for den mindre C-Zero. Hvis vi leaser for 25.000 km/år vil der være et underskud på omkring 4000 kr./år og et overskud på omkring 6.000 kr./år ved leasing på 30.000 km/år. Der vil blive taget endelig beslutning om elbilen på bestyrelsesmødet i december.

Ad 5. Satellitbil ved Trekroner Øst

Der er allerede 6 medlemmer af delebilforeningen fra Økologisk Bofælleskab i Jernaldermarken i Trekroner Øst. Der er ved at blive etableret endnu et økologisk bofælleskab ved navn Svalin ved siden af med indflytning marts-august 2013. Begge bofællesskaber har udtrykt ønske om at få en delebil i området. Vi forventer, at der på sigt kunne være et potentiale på 2 delebiler i området. Steen vil koordinere etablering af delebil ved disse bofælleskaber sammen med repræsentanter fra de 2 bofælleskaber. 

Ad 6. Regnskab

Årsregnskab for 2011 er tæt på at være færdigt. Regnskab for 2012 udarbejdes løbende og er klar til og med august og det er let at færdiggøre det, da procedurer herfor er på plads.

Ad 7. Automatisk overførsel af faktura til PBS

Jan har spurgt folkene bag bookingsystemet, og det er muligt at overføre faktura til medlemmerne automatisk. I dag skal vi gøre dette manuelt hver medlem for sig, hvilket er tidskrævende. Bookinggruppen har vendt tilbage at det er besværligt at etablere dette. Vi vil forsøge at arbejde videre hermed.

Ad 8. Mål for 2013

På næste møde vil vi diskutere mål for 2013. Hvad vil vi gerne opnå i løbet af 2013?

Ad 9. Næste møde

Næste møde afholdes onsdag den 12. december hos Steen (der serveres gløgg), samt tirsdag den 22. januar 2013 hos Ole. Begge dage kl. 20:00.


Referat ændret sidst d. 02.12.2012 kl. 16:10

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM