Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 19. november 2009

Dato:d. 19. november 2009
Tilstede:Ole, Steen, Jan
Afbud:
Dagsorden:1. Meddelelser.
2. Regnskab.
3. Kommende bilkøb.
4. Elbiler.
5. Vindmøller.
6. Næste møde.
Ad 1. Meddelelser.

Nøgleskab mangler at blive købt (Jan).

Vi skal have en tagboks til Qubo'en. I den forbindelse undersøger Ole muligheden for at få en slags tagbokse til alle bilerne.

Ad 2. Regnskab.

Intet Nyt.

Ad 3. Kommende bilkøb.

Vi har satset på, at den næste store bil skulle være en Fiat Dublo. Men den kan pt. ikke fås. Vi skifter derfor beslutning om dette og køber en ny Berlingo i stedet for.

Der bliver en dårligere og dårligere stemning hos Nellemann. De bliver værre og værre at arbejde sammen med. Umiddelbart giver det lyst til at finde et andet sted, at købe biler. I første omgang tager Ole kontakt til Toyota.

Leasing: Steen laver en beregning på, om det kan betale sig at lease i stedet for at eje. Sidst vi undersøgte det, var det billigere at eje bilerne.

Ad 4. Elbiler.

Se referat af møde mellem Danske Delebiler og Better Place (mail fra Steen 29/10). For vores vedkommende betyder det, at elbiler i delebilsforeningen bliver realistisk i 2011.

Ad 5. Vindmøller.

På sidste møde meddelte Steen, at vi som forening ikke kan købe andele i vindmøller. Energistyrelsen har udtalt, at der intet juridisk er til hinder for, at vi kan købe andele i vindmøller. Vi skal undersøge hos Skat, hvad det ville betyde skattemæssigt at købe andele i vindmøller som forening (Jan).

Ad 6. Næste møde.

10/12 kl. 20 hos Steen.


Referat ændret sidst d. 08.12.2009 kl. 21:36

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM