Delebilklub - bestyrelse

Skriv et referat
Læs referater
Ret referater
Indstil programmet
Udskriv referat

 
 

Referat fra bestyrelsesmøde i delebilklubben d. 19. januar 2009

Dato:d. 19. januar 2009
Tilstede:Steen, Jacob, Ole,Jan.
Afbud:
Dagsorden:
Ad 1. Regnskab.
Første udgave af regnskabet viser et underskud på 31.000 kr. Jan laver et forslag til budget til næste bestyrelsesmøde i februar. Vi holder generalforsamling d. 18. marts kl. 20.

Rentefordeling: Steen laver den traditionelle rentefordeling til medlemmerne.

Ad 2. Bank.
Steen og Jan var til møde med Sparekassen Sjælland i fredags. De vil godt have os som kunde. De har dog nogle forslag til vedtægter. De sender deres krav til vore vedtægter. Bestyrelsen får disse krav tilsendt, når Steen får dem. Herefter beslutter vi, om vi vil bruge dem.
Ad 3. Faddere.

Medlemmerne har fået en mail om, hvem der er faddere (ansvarlig for vask o.l.) for hver bil. Vi sætter honoraret op til 125 kr. for C1/Puntoerne og 150 kr. for Berlingoen.

Ad 4. Referater på hjemmeside.
Bestyrelsesreferaterne er ikke oprettet på hjemmesiden i lang tid. Det skal der rettes op på. Steen og Jan sørger for det.
Ad 5. Elbiler.

Anette Warming kan få en delebil til låns. Den kan vi måske få stillet til rådighed i delebilsforeningen. Vi vil måske hellere satse på den norske delebil Think! Socialdemokratisk besøg på Munksøgård i en el-bil. Den nåede ikke frem p.g.a. strømmangel. Men Steen fik en snak med Mette Gjerskov (miljøordfører for Socialdemokraterne). Hun synes umiddelbart, at delebiler skal være momsfritaget.

Ad 6. Eventuelt.

Fiat kommer med en ny minibil – Fiorino. Den bliver præsenteret i marts måned. Den kan måske bruges som afløser for de gamle puntoer. Næste møde er d. 11/2.

 


Referat ændret sidst d. 16.02.2009 kl. 22:53

akaReferat ver. 1.13 for php 4.10

 

Code © EAKTION.COM